מארז תבנית ומצרכים - פאי בצל בקרם בלסמי

 132.32 
 165 
הוספה לסל
הוספה לסל
free_shipp_img משלוחים בחינם לכל חלקי הארץ בקניה מעל 250 ₪

רשימת המצרכים (ל 2 מאפים)

מצרכים לבצק פריך מלוח
  • 1 ק"ג קמח איטלקי רב תכליתי "00"
  • 1.5 כוסות מים
  • 500 גר' חמאה הולנדית
  • מלח כמהין
מצרכים למילוי
  • 800 גר' בצל חתוך לקוביות גדולות (שומרים טבעות לקישוט)
  • 1 כף קרם בלסמי בטעם תאנים (גלייז תאנים) או תות (גלייז תות)
  • 1 כף סוכר חום או סוכר קנים
  • 2 כפיות רוטב סויה איכותי
  • 250-300 גר' גבינה אמנטל / גרוייר מגורדת 
​מצרכים לרויאל
  • 3 ביצים
  • 1 כוס חלב
 

אופן ההכנה

להכנת הבצק:
  • במעבד מזון עם להב מתכת מערבבים את הקמח עם החמאה והמלח ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • מוסיפים את הביצה ומעבדים לכמה שניות נוספות עד לקבלת כדור אחיד. אם הבצק עדיין מעט יבש, מוסיפים את המים.
  • עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך כ-30 דקות.
להכנת המלית: 
  • במחבת נון סטיק מטגנים את הבצל עם הסוכר הבלסמי והסויה עד להזהבה ומצננים.
  • את התערובת המצוננת מערבבים עם הגבינה המגורדת.
  • בקערה נפרדת מכינים את הרויאל: מערבבים את הביצים עם החלב.
להרכבת הפאי: 
  • מורחים מעט חמאה על תבנית פאי 24 או 26ס"מ על מנת למנוע הידבקות.
  • מרדדים את הבצק ומצמידים אותו לתבנית.
  • יוצקים את תערובת הבצל והגבינה על הבצק ומעליה את הרויאל עד כיסוי בגובה הדופן.
  • מקשטים בטבעות בצל.
  • אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות. עד לקבלת פאי עם בצק מוזהב.
במארז שתוכלו לרכוש להכנת המתכון נכללים:
  • 8014601028747 - קמח איטלקי רב תכליתי "00" - 1קג'   ---  13.90 ש"ח
  • 8850367990160 - רוטב בלסמי מצומצם עם תאנים 180גר'  ---  12.90 ש"ח
  • 4903001904192 - רוטב סויה יאמסה פרימיום  500מ"ל  ---  29.90 ש"ח
  • 8032706390644 - תערובת תיבול מלח עם פטריות כמהין 120גר'  ---  44.90 ש"ח
  • 7290013329653 - סוכר קנים אורגני 1 ק"ג   ---  13.90 ש"ח
  • 7290106205741 - תבנית פאי 24 טפלון KitchenArt מתפרקת   ---  49.90 ש"ח