פסטה קן שיער מלאכים De Cecco Nº209

 16.9 
הוספה לסל
הוספה לסל
free_shipp_img משלוחים בחינם לכל חלקי הארץ בקניה מעל 250 ₪
משתתף במבצע: 4+1 על המזון (הזול מביניהם)
(המחיר יתעדכן בדף הרכישה)

תיאור המוצר:

פסטה מסוג קן שיער מלאכים במשקל 500 גרם מחיטת דורום איכותית המיוצרת באיטליה. מקור השם מהחיתוך הדק של הפסטה המדומה לשערות ולכם כנחשב האידיאלי לתינוקות מגיל 9 חודשים כדי להרגיל אותם לאוכל של המבוגרים.  זוהי פסטה קלה וטעימה בעלת מרקם ייחודי ומחוספס לשם אחיזת הרוטב בצורה הטובה ביותר. כמו כן, זהו מקור מצוין לחלבון וברזל וגם להנאה גדולה. 
מחיר ל-100 גרם 3.38 ש"ח.

על המותג De Cecco:

חברת De Cecco  ידועה כיצרנית הפסטה המובילה באיטליה שהחלה את דרכה 1889 כמטחנת קמח מסורתית בכפר במחוז אברוצו. כשדון ניקולה דה צ'קו היא נודע כמי שטוחן את קמח הסמולינה הטוב ביותר בכל האזור. בנו, דון פליפו נדבק בתשוקה של אביו והחליט להמשיך את העיסוק המשפחתי ולהרחיבו לייצור פסטה מסורתית באמצעים מתקדמים. 
עד אז שיטת הייבוש של הפסטה הייתה תלויה בקרני השמש, ולכן ארכה זמן והייתה תלויה במזג אוויר. אבל דון פליפו הצליח לייצר תהליך קבוע ומבוקר לייבוש הפסטה שמדמה את קרני השמש ומקצר את זמן הייבוש ל24 שעות בלבד! שיטה אשר העמידה את  De Cecco כמובילת דרך בתחום של ייצור פסטה להמונים תוך שמירה על שיטות עיבוד מסורתיות ואיכות.
De Cecco עושים שימוש בחיטת הדורום האיכותית ביותר אותה טוחנים במטחנת קמח הצמודה למפעל הפסטה כדי להבטיח את טריות ואיכות חומר הגלם. את המים המפעל שואב ממעיין שצמוד אליו אשר מתווסף לקמח לתהליך הלישה בטמפרטורה נמוכה על מנת להבטיח לפסטה מרקם של קשיחות לאחר הבישול.
החיתוך של הפסטה נעשה על ידי דסקיות מברונזה לצורות השונות. תהליך זה חשוב מאוד ליצירת פסטה בעלת שטח פנים מחוספס שבזכותו הרוטב נצמד לפסטה. והייבוש עשה בטמפ' נמוכות, כמעט כמו ייבוש תחת קרני השמש, על מנת לשמור על טעמי הקמח והצבע הבהיר של הפסטה.
תהליכי הייצור המוקפדים של De Cecco יוצרים פסטה איכותית המגיעה במגוון של צורות וטעמים ומתבשלת באופן שווה לאורך כל תהליך הבישול. המקבלת על עצמה את הרוטב באהבה ומעניקה לסועדים חווית אכילה מושלמת. 
 בשנים אלו, שיטת הייבוש של פסטה נעשתה תחת קרני השמש, ארכה זמן רב והייתה מושפעת מתנאי מזג האוויר. ב 1889 דון פליפו הצליח לייצר תהליך קבוע ומבוקר לייבוש פסטה שמדמה את פעולת השמש ומקצר את התהליך ל 24 שעות! שיטה זו העמידה את De Cecce כמובילת דרך בתחום של ייצור פסטה להמונים תוך שמירה על מסורת שיטות עיבוד מסורתיות