פאני פורי 140 גר’ TAJ
מק"ט: 811250031009
₪19.90
חטיף מטוגן הנחשב למאכל רחוב נפוץ
במדינות תת-היבשת ההודית. מורכב מפורי
חלול כדורי, המטוגן בשמן עמוק וממולא, על...
חטיף מטוגן הנחשב למאכל רחוב נפוץ
במדינות תת-היבשת ההודית. מורכב מפורי
חלול כדורי, המטוגן בשמן עמוק וממולא, על...
חטיף מטוגן הנחשב למאכל רחוב נפוץ במדינות תת-היבשת ההודית. מורכב מפורי חלול כדורי, המטוגן בשמן עמוק וממולא, על פי המסורת ההודית, ברוטב אימלי פאני, צ'אטני, תמרהינדי, אבקת צ'ילי, צ'אט מסאלה, מחית תפוחי אדמה, בצל וחומוס. שמו משתנה בהתאם לאזור - פאני פורי במהרשטה, פאני פאטאשי בהריאנה, גול גאפה בצפון הודו, פולקי במדיה פארדש ופוצ'קה בבנגלדש. מטבחי העולם כבר מזמן התמזגו והפאני פורי ההודי הפך ל'כלי' מילוי אכיל נפלא לאין ספור מליות. נסו את מתכון הפאני פורי עם סביצ'ה: מטגנים מטבעות פאני פורי לפי הוראות יצרן ומעבירים למסננת (למי שיש תנור נינג'ה - ניתן להכין את הפאני פורי בו ללא צורך בטיגון). מקררים ואז חותכים חור לרוחבו של כל אחד, כך ששטח הפנים החלול יהיה רחב. חשוב מאוד, מליות עם רוטב, יש למלא כשהאוכלים כבר סביבנו. על מנת לשמור על ה'קרנצ'יות' של הפאני פורי. למילוי: 300 גר' דג טרי (סלמון/ לברק/ אינטיאס). חופן ענבים אדומים, צ'ילי, חצי מנגו קלוף, כולם חתוכים לקוביות קטנטנות, מיץ וגרידה מליים, כוסברה קצוצה דק, כף פונזו, מלח אטלנטי. לערבב הכל ממש לפני הגשה למלא ולהגיש. ניתן לשנות פירות בהתאם לעונה.